Mer om meg

Navnet mitt er Anette Snarby og jeg er frilansjournalist med medlemskap i Norsk Journalistlag. Jeg er opprinnelig fra Eide på Nordmøre, men bor i dag i Oslo med mannen min og våre to sønner.

Å kunne leve av å skrive har alltid vært en stor drøm for meg, men som så mange andre har fått erfare – det er lett å rote seg bort på veien mot drømmejobben. På det glade nittitall, den gangen OL på Lillehammer skulle redde norsk reiseliv og optimismen i bransjen var stor, valgte jeg å gå reiselivsstudiet på Høgskolen i Lillehammer.

Etter å ha kommet meg gjennom de tre årene med noenlunde bra karakterer (til tross for at jeg tilbrakte mesteparten av tiden i redaksjonen til studentavisa), gjorde jeg det eneste naturlige for en person med treårig reiselivsutdannelse; jeg fikk meg jobb i oljebransjen…

Overraskende nok skulle det vise seg at jeg hadde talent for å ta imot og løse kundehenvendelser, assistere salgssjefer og selge ulike oljeprodukter. Dette, kombinert med et veldig godt arbeidsmiljø og gode kolleger, førte til at jeg endte opp med å jobbe for et av Norges største oljeselskaper i cirka 11 år.

For ti år siden kom jeg imidlertid til et punkt i livet mitt hvor jeg innså at det var på tide med en forandring. Dersom jeg skulle oppfylle drømmen om å leve av å skrive, måtte det skje nå. Jeg tok derfor steget og sa opp en trygg jobb, til fordel for å jobbe frilans som skribent/journalist.

Etter hvert fikk jeg fast jobb som journalist hos Mammanett.no, hvor jeg lærte mye om hva som kreves for å skrive gode artikler til nett. Flere av disse artiklene ble også publisert på andre plattformer, blant annet Dagbladet.no og Sol.no.

I dag jobber jeg hovedsakelig med redaksjonelt innhold og er blant annet fast bidragsyter til KK.no. Styrken min som skribent/journalist er at jeg klarer å engasjere meg i det meste, rett og slett fordi jeg er allsidig og nysgjerrig av natur. Jeg skriver dessuten raskt og leverer alltid til deadline.

Ikke nøl med å ta kontakt med meg for frilansoppdrag, både små og store jobber er av interesse!